Κίνα Αδιάβροχη ταπετσαρία PVC κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Lily Wu

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-15673166896

WhatsApp : +008615673166896

Free call
Hunan Hamyee Home Decor Co., Ltd.

  • Hunan Hamyee Home Decor Co., Ltd.
  • Hunan Hamyee Home Decor Co., Ltd.
  • Hunan Hamyee Home Decor Co., Ltd.
  • Hunan Hamyee Home Decor Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: HAMYEE Αριθμός Υπαλλήλων: 80~100
Ετήσιες πωλήσεις: 15000000-20000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2012
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Κίνα Hunan Hamyee Home Decor Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Hunan Hamyee η Co. εγχώριων ντεκόρ, ΕΠΕ είναι ο επαγγελματικός κατασκευαστής της αυτοκόλλητης ταινίας ταπετσαριών & παραθύρων με 9 έτη εμπειρίας. Είμαστε κύριοι της δυναμικής ομάδας σχεδίου & υψηλό μορφωμένο QC & των εξειδικευμένων εργατών. Εκτός από, η ομάδα πωλήσεων προς εξαγωγή μας είναι με ανατροφοδοτεί γρήγορα & πιστή υπηρεσία. Μέχρι στιγμής, έχουμε σχεδιάσει περισσότερο από τις ταπετσαρίες μορφών 6800+. Επιπλέον, οποιαδήποτε ποσότητα είναι ΕΝΤΑΞΕΙ για μας. Για τη μαζική διαταγή, είμαστε κύριοι του εργαστηρίου παραγωγής με την επαγγελματική διαχείριση για να το παραγάγουμε. Για τη μικρή διαταγή ποσότητας, μπορούμε να το προετοιμάσουμε από το σκίζοντας εργαστήριό μας βασισμένο στις μορφές καταλόγων. Ο cOem & ο ODM γίνονται αποδεκτός. Η Ομάδα Διοίκησης μας που υποστηρίζει πάντα την έννοια «του πελάτη έρχεται πρώτα, η φήμη έρχεται πρώτα». Ειλικρινά ελπίδα έχουμε την πιθανότητα να καθιερώσουμε την επιχειρησιακή σχέση με την εκτιμημένη επιχείρησή σας.

 

Κίνα Hunan Hamyee Home Decor Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Hunan Hamyee Home Decor Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Ιστορία
Hunan Hamyee Co. εγχώριων ντεκόρ, ΕΠΕ, το οποίο είναι ο κινεζικός τοπ προμηθευτής της αυτοκόλλητης ετικέττας ταπετσαριών που καθιέρωσε το 2012.

Με 9 έτη ανάπτυξης, τώρα η αρχική ομάδα ομάδων & παραγωγής σχεδίου & ομάδα πωλήσεων που εργάζονται μαζί για να συντηρήσει κάθε πελάτη ολόψυχα. Εν τω μεταξύ, εγγυηθείτε πλήρως τη γρήγορη παράδοση των υψηλής ποιότητας προϊόντων. Τα προϊόντα εξάγονται περισσότερες από 80 χώρες με την υψηλές φήμη και την εκτίμηση.

Ακριβώς μας επιλέξτε για τον αξιόπιστο προμηθευτή.

 

Υπηρεσία

Για τον πελάτη

1. Μια έως μια επαγγελματική υπηρεσία

2. On-line 24 ώρες

3. Προσφέρετε τη συνολική λύση

Για το προϊόν

1. OEM&ODM διαθέσιμος

2. Προσφορά εσείς τοπικές πληροφορίες μάρκετινγκ

3. Εικόνα για τη διαφήμιση

4. Συσκευασία συνήθειας διαθέσιμη

5. Χαμηλό MOQ για τη δοκιμή της διαταγής

6. Γρήγορη παράδοση: 3-5days για το δείγμα, 5-7days για τη δοκιμή της διαταγής, 10-15days για τη μαζική διαταγή

7. Νέο σχέδιο αναπροσαρμογών μια φορά το μήνα

 

Η ομάδα μας

Hunan Hamyee η Co. εγχώριων ντεκόρ, ΕΠΕ είναι ο επαγγελματικός κατασκευαστής της αυτοκόλλητης ταινίας ταπετσαριών & παραθύρων με 9 έτη εμπειρίας. Διευθύνων Σύμβουλος κα Tina με σας, με περισσότερο από 12 έτη εμπειρίας στην αυτοκόλλητη βιομηχανία ταπετσαριών, επιχείρηση βρισκόμαστε στην πόλη του Τσάνγκσα, επαρχία Hunan. Κάνουμε χονδρικές επιχειρήσεις. Οι συνολικοί υπάλληλοι είναι περισσότερο από 150, περιλαμβάνουν 40-50 εξειδικευμένους εργάτες για τη μαζική παραγωγή, και την αποθήκη εμπορευμάτων. Είμαστε κύριοι δύο τμημάτων πωλήσεων ως εγχώριες πωλήσεις και ξένες πωλήσεις, περισσότερο από 20 πωλητής κάθε ένα, με την ειδικευμένη εμπειρία εμπορικών συναλλαγών, και πολύ επαγγελματικός, για να συντηρήσουμε τους διαφορετικούς πελάτες από τη διαφορετική περιοχή και τις χώρες. Είμαστε κύριοι επίσης 30 workmates δεδομένου ότι τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για την επιχείρηση λιανοπωλητών μας στην Κίνα, έχουμε την πλούσια εμπειρία για την επιχείρηση συνήθεια-τελών. Στα μοναδικά σχέδια σχεδίων, είμαστε κύριοι των σχεδίων μας, με ειδικευμένους 10 σχεδιαστές, για να πάρουμε τις επαγγελματικά εικόνες προϊόντων επίδειξης και τα βίντεο, επίσης δημοφιλή σχέδια. Αυτό που είναι περισσότερος, τμήμα αγορών 8 ανθρώπων και 5 άνθρωποι χρηματοδοτήστε το τμήμα.

Μέχρι στιγμής, έχουμε σχεδιάσει περισσότερο από τις ταπετσαρίες μορφών 6800+. Επιπλέον, οποιαδήποτε ποσότητα είναι ΕΝΤΑΞΕΙ για μας. Για τη μαζική διαταγή, είμαστε κύριοι του εργαστηρίου παραγωγής με την επαγγελματική διαχείριση για να το παραγάγουμε. Για τη μικρή διαταγή ποσότητας, μπορούμε να το προετοιμάσουμε από το σκίζοντας εργαστήριό μας βασισμένο στις μορφές καταλόγων. Ο cOem & ο ODM γίνονται αποδεκτός. Η Ομάδα Διοίκησης μας που υποστηρίζει πάντα την έννοια «του πελάτη έρχεται πρώτα, η φήμη έρχεται πρώτα». Ειλικρινά ελπίδα έχουμε την πιθανότητα να καθιερώσουμε την επιχειρησιακή σχέση με την εκτιμημένη επιχείρησή σας.

 

 

  • Laura Santos

    Laura
  • Antonio Rafael Rodriguez

    Antonio
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας