Κίνα Αδιάβροχη ταπετσαρία PVC κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Lily Wu

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-15673166896

WhatsApp : +008615673166896

Free call

Grateful to everyone in life

October 31, 2021

τελευταία εταιρεία περί Grateful to everyone in life

Γειά σου, φίλοι. Το όνομά μου είναι ο William. Είμαι νέος υπάλληλος του Υπουργείου εξωτερικού εμπορίου. Μέχρι τώρα ήρθα ακριβώς Hunan Hanyi στη Co. εγχώριων ντεκόρ, ΕΠΕ πριν από λίγο καιρό. Στο στάδιο να εξοικειωθεί με το νέο περιβάλλον, κάθε συνάδελφος στην οικογένεια Hanyi είναι πολύ ενθουσιώδης, ειδικά οι συνάδελφοί μας στο τμήμα εξωτερικού εμπορίου που με βοηθούν πάντα όταν έχω τις δυσκολίες και με επέτρεψα να εργαστώ με αυτοπεποίθηση. Τώρα, θα σας πω μια ιστορία μεταξύ μου και του πρώτου πελάτη μου.


Ο πελάτης είναι από την Αιθιοπία και έχει αποθηκευτεί στο σχεδιάγραμμα πελατών του συστήματός μας για πολλά χρόνια. Ευτυχώς, αυτός ο πελάτης άρχισε για την τιμή στο δεύτερο μήνα αφότου προσχώρησα στην επιχείρησή μας. Κάθε φορά που υπέβαλε πολλές ερωτήσεις και δεν έχει τοποθετήσει μια διαταγή για τόσο πολύ έτος και κανένα δείγμα χρειάστηκε. Έλεγξα προσεκτικά τα αρχεία επικοινωνίας μεταξύ των συναδέλφων και των πελατών για τόσα πολλά έτη και διαπίστωσα ότι ο πελάτης ήταν πολυάσχολος, και οι απαντήσεις ήταν σύντομες αλλά πολύ αποδοτικές. Ακριβώς έκρινα ότι οι πελάτες πρέπει να έχουν πολλή εμπειρία να κάνουν επιχειρήσεις με την Κίνα αλλά δεν εξοικειώνονται τόσο με τα προϊόντα της επιχείρησής μας. Συγχρόνως, ο πελάτης ήταν ευαίσθητος στην τιμή. Πώς μπορούμε να εντυπωσιάσουμε τους πελάτες; Έχω υπογραμμίσει πάντα την ποιότητα των προϊόντων της επιχείρησής μας κατά την επικοινωνία με τους πελάτες. Ήμουν πολύ τυχερός ότι ο πελάτης ήταν πολύ καλό πρόσωπο και μας πλήρωσε την κατάθεση εγκαίρως. Σαν τον πρώτο πελάτη μου, είμαι αποφασισμένος να παρέχω την καλύτερες ποιότητα και την υπηρεσία για τους πελάτες. Από την παραγωγή στην αποστολή, έχω αντιμετωπίσει τις νέες επιδημίες και το συνεχή αντίκτυπο φορτίου ανοικτών θαλασσών, αλλά έχω διατηρήσει την καλή επικοινωνία με τον πελάτη μου.


Ο καθένας εμφανίζεται στις ζωές μας για έναν λόγο. Μας φέρνει την ευτυχία, τα δάκρυα, τη συγκομιδή, ή την αύξηση. Διαπίστωσα ότι υπάρχει πολλές καθοδήγηση και βοήθεια γύρω από με, που εμπνέω με κάθε φορά, που ανοίγω την άλλη πλευρά της εξέτασης και της εξέτασης των προβλημάτων. Μπορούν να είναι οι πελάτες μου, οι συνάδελφοί μου, οι φίλοι μου, καθώς επίσης και η ξένη οικογένεια εμπορικών ομάδων μας, και φυσικά εσείς που διαβάζουν τις λέξεις. Να ανυπομονήσει να συναντηθούν στο δρόμο του εξωτερικού εμπορίου.
 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας