Κίνα Αδιάβροχη ταπετσαρία PVC κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Lily Wu

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-15673166896

WhatsApp : +008615673166896

Free call

Μια τέλεια ζωντανή ροή εργοστασίων

October 9, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια τέλεια ζωντανή ροή εργοστασίων

Με τη συνεχή ανάπτυξη του διεθνούς εμπορίου, η επικοινωνία των ανθρώπων γίνεται όλο και περισσότερο διαφοροποιημένη. Μέχρι τώρα, εμφάνιση της ζωντανής ροής. Αυτό επιτρέπει στους μακρινούς πελάτες για να επισκεφτεί το εργοστάσιό μας πιό βολικά, αντί της τροπής σε φυγή μακροχρόνιας στην Κίνα για να επισκεφτεί το εργοστάσιο όπως πριν.

 

Εδώ είναι η ζωντανή σύνδεσή μας

το https://watch.alibaba.com/v/39e4d8e7-988a-4fda-906f-21e46b7664d3?referrer=SellerCopy. Από αυτήν την σύνδεση, μπορείτε να δείτε τις άριστες πωλήσεις μας εισάγετε το εργοστάσιό μας λεπτομερώς.

 

Κατ' αρχάς, εισάγουμε είμαστε πώς να παραγάγουμε τη 45cm αυτοκόλλητη ταπετσαρία μας, μπορείτε να δείτε τους εργαζομένους κόβετε τους μεγάλους ρόλους ταπετσαρίας μας στους μικρότερους ρόλους 10 μέτρων. Φυσικά, το μήκος μπορεί να προσαρμοστεί, όπως 2, 3, 5, 10, 100m κ.λπ. Μερικοί πελάτες μπορούν να αναρωτηθούν πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι κάθε ρόλος είναι 10 μέτρα; Εδώ πρέπει να εισαγάγω τη σκίζοντας μηχανή μας, μπορεί να κόψει τα διαφορετικά μήκη σύμφωνα με τις τεχνητές τοποθετήσεις, και μπορεί να εγγυηθεί το μήκος που χρειαζόμαστε. Μετά από να κόψουμε το μικρό ρόλο, θα το συσκευάσουμε με την ταινία OPP αμέσως, μπορεί να προστατεύσει την ταπετσαρία. Κανένας μόνο για την ταπετσαρία, εισαγάγαμε επίσης τη 60cm διακοσμητική ταινία μας, την ταινία κουζινών, την αυτοκόλλητη ετικέττα κ.λπ. πατωμάτων PVC.

 

Δεύτερον, θέλουμε να εισαγάγουμε είμαστε συσκευασμένη ταπετσαρία, δεδομένου ότι για 10m τη μακριά ταπετσαρία, το κανονικό μέγεθος συσκευασίας μας είναι 30*32*47cm, 30 ρόλοι ανά χαρτοκιβώτιο. Επιπλέον, τα χαρτοκιβώτια καλύπτονται με μια υφαμένη τσάντα για τη δευτεροβάθμια προστασία κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Περίπου η 45cm αυτοκόλλητη ταπετσαρία, έχουμε το τούβλο, σύγχρονος, ξύλινος, το λουλούδι, τη στερεά σειρά κ.λπ. Και το πάχος είναι 0.070.09mm. Προκειμένου να διευκολυνθούν οι πελάτες για να προσδιορίσουμε τα προϊόντα στο κιβώτιο, θα τους ονομάσουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.

 

Τρίτον, εισάγουμε τη μεταφορά των προϊόντων μας. Βάζουμε τα συσκευασμένα χαρτοκιβώτια στις παλέτες, κάθε παλέτα είναι περίπου 20 κιβώτια. Κατόπιν μεταφέρετε τα προϊόντα στο αντίστοιχο εμπορευματοκιβώτιο από forklift. Από αυτήν την σύνδεση μπορείτε να δείτε ότι έχουμε πολύ απόθεμα στην αποθήκη εμπορευμάτων μας, έτσι μπορούμε παράδοση γρήγορα.

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απαιτήσεις για τα προϊόντα μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με για τον πλήρη κατάλογο, επίσης θα αγαπούσαμε να παρέχουμε το ελεύθερο δείγμα για τους πελάτες μας που αρχίζουν τη νέα επιχείρηση.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας