Κίνα Αδιάβροχη ταπετσαρία PVC κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Lily Wu

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-15673166896

WhatsApp : +008615673166896

Free call

Ένας ικανοποιημένος γύρος εργοστασίων

April 7, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένας ικανοποιημένος γύρος εργοστασίων

Hunan Hamyee εγχώριο ντεκόρ. , Το ΕΠΕ είναι ένα ΤΟΠ εργοστάσιο της ταπετσαρίας στο έτος της Κίνας από το 2011. Για πολλούς πελάτες ειδικά ποιος είναι νέος σε αυτόν τον τομέα, ένας διαθέσιμος γύρος εργοστασίων είναι το κλειδί πρίν παράγει τη μεγάλη διαταγή και χτίζει τη μακροπρόθεσμη συνεργασία.


Το Μάρτιο του 2021, ένας εκτιμημένος φιλιππινέζικος πελάτης Juan έστειλε τα μηνύματα σε WhatsApp για να μας ενημερώσει ότι θα έπαιρνε QC του για να επισκεφτεί το εργοστάσιό μας. Πραγματικά, αυτός ο πελάτης είναι διάσημος διανομέας της ταπετσαρίας PVC σε τοπικό του και εμείς ήταν σε ένα κρίσιμο στάδιο της διαπραγμάτευσης μιας ετήσιας παρέχοντας σύμβασης. Ήμαστε αρκετά ευτυχείς και βέβαιος όταν ξέραμε θα ερχόταν να μας επισκεφτεί ποια μέσα ήρθαμε πιό κοντά στην τελική επιτυχία. Τον βοηθήσαμε για να κρατήσουμε το εισιτήριο τραίνων υψηλής ταχύτητας από Guangzhou στο Τσάνγκσα και εκφράσαμε την επιφύλαξη για το ξενοδοχείο.
Στις 26ο, Μαρτίου, τον πήραμε στο νότο του σταθμού του Τσάνγκσα ακριβώς και φθάσαμε στο εργοστάσιό μας που βρέθηκε στην περιοχή Xingsha, πόλη του Τσάνγκσα σε 20 λεπτά αργότερα.
Επάνω στην άφιξη στο εργοστάσιό μας, ο Juan και QC του άρχισαν να επισκέπτονται τις γραμμές παραγωγής μας άμεσα. Κανόνισα το διευθυντή Ning παραγωγής μας για να παρουσιάσω στο Juan τη διαδικασία από έναν μεγάλο ρόλο του κενού εγγράφου, να τυπώσω με τα σχέδια, πίσω με την κόλλα, το ραβδί με το πίσω έγγραφο, ρόλος στους μεγάλους ρόλους και να κόψω στους μικρούς ρόλους τελικά. Εξηγήσαμε τις λεπτομέρειες του Juan, την αρχή, τον ποιοτικό έλεγχο και τη διαβεβαίωση σε κάθε διαδικασίες. Μετά από να επισκεφτούμε τις γραμμές παραγωγής, ήρθαμε να συσκευάσουμε το εργαστήριο. Ο Juan εξέφρασε τη φιλοφρόνησή του στην προσοχή, το επάγγελμα ακρίβειας, την εστίαση και τον ασθενή στους εργαζομένους μας. Τέλος, ληφθείς ο ι Juan στην αποθήκη εμπορευμάτων μας και παρουσιασμένος τον πώς εμείς αποθήκευση τα τελειωμένα αγαθά και οι πρώτες ύλες. Ο Juan μας εγκωμίασε πάλι από το επάγγελμά μας και μια αρμόδια τοποθέτηση ως αφιερωμένο κατασκευαστή.


Μετά από την επίσκεψη εργοστασίων, εμείς εργοστάσιο αναχώρησης στο γραφείο μας που βρίσκεται στο στο κέντρο της πόλης του Τσάνγκσα. Εισαγάγαμε το Juan στον προϊστάμενό μας και είχαμε μια συνοπτική συνομιλία στην αίθουσα συνεδριάσεων. Υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο Juan ήταν αρκετά ικανοποιημένος με το εργοστάσιό μας. Υπογράψαμε μια ετήσια σύμβαση ανεφοδιασμού τελικά.


Σε μια λέξη, Hamyee είναι σίγουρα αξιόπιστος συνεργάτης της ταπετσαρίας για σας. Καλωσορίζουμε κάθε τους αξιοσέβαστους και εκτιμημένους πελάτες από σε όλο τον κόσμο για να επισκεφτούμε το εργοστάσιό μας. Θα είστε γνωστός με το επάγγελμα και τη δύναμή μας ως 9 έμπειρος έτη κατασκευαστής. Εν τω μεταξύ, θα διασκεδαστείτε θερμά από την ομάδα μας, τα εύγευστα τοπικά τρόφιμα και το όμορφο τοπίο στο Τσάνγκσα περιμένουν σας.
 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας