Κίνα Αδιάβροχη ταπετσαρία PVC κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Lily Wu

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-15673166896

WhatsApp : +008615673166896

Free call

Χτίσιμο ομάδας το φθινόπωρο

December 28, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Χτίσιμο ομάδας το φθινόπωρο

Προκειμένου να υποκινηθεί το πάθος της εργασίας, αυξήστε τη αμοιβαία εμπιστοσύνη, καλλιεργήστε τη συνειδητοποίηση ομάδων, και ενισχύστε την αίσθηση των υπαλλήλων ευθύνης και ανήκοντας, το 2021 στις 18 Οκτωβρίου, Hunan Hanyi η Co. εγχώριων ντεκόρ, ΕΠΕ οργάνωσε μια δραστηριότητα ομάδα-οικοδόμησης με το θέμα της ανάπτυξης του εταιρικού πολιτισμού.

 

Σε 8 π.μ. στις 18 Οκτωβρίου, ήμαστε όλοι έτοιμοι να πάμε στο βουνό Heimi. Είναι ένα σύνολο υπαίθριων εμπειρικών δραστηριοτήτων κατάρτισης που σχεδιάζονται συγκεκριμένα για το σύγχρονο χτίσιμο ομάδας. Συμμετείχαμε ενεργά στις υπαίθρια δραστηριότητες και τα παιχνίδια μετά από να φθάσουμε.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Χτίσιμο ομάδας το φθινόπωρο  0

 

Πρίν αρχίζει, κάθε ομάδα εκτέλεσε τον ανοίγοντας χορό τους και φώναξε το όνομα και το σύνθημα ομάδων. Υπάρχουν 2 ομάδες: οι σφαιρικές ειδικές δυνάμεις και οι άγριοι λύκοι. Όταν ήμαστε έτοιμοι, κάτω από την καθοδήγηση του λεωφορείου, όλα τα μέλη ομάδας ανταγωνίστηκαν στις δραστηριότητες όπως το τύμπανο και η σφαίρα, ρίχνοντας Sandbags, και την αποστολή δράκων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Χτίσιμο ομάδας το φθινόπωρο  1

 

Μεταξύ τους, το τύμπανο και η σφαίρα είναι η καλύτερη δοκιμή της ομαδικής εργασίας. Σε μια σύντομη περίοδο, μέσω των προσπαθειών των φορέων, οι άγριοι λύκοι χτυπούν μια σφαίρα στο τύμπανο 17 φορές. Εντούτοις, οι σφαιρικές ειδικές δυνάμεις είχαν έναν καταιγισμό ιδεών, και όλοι οι αριθμοί πρόσφεραν τις ενθαρρυντικές ιδέες τους. Τέλος, οι σφαιρικές ειδικές δυνάμεις πήραν μια διαφορετική πορεία και χτύπησαν 24 φορές στο τύμπανο. Η τελική νίκη.

Η ομαδική εργασία είναι σημαντική, ενώ η καινοτομία ομάδων μπορεί να μας κάνει να κάνουμε περισσότερων με λιγότερους.

 

Μετά από να ολοκληρώσουμε όλα τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια, είχαμε το άφθονο μεσημεριανό γεύμα από κοινού. Ήταν χρόνος ψυχαγωγίας το απόγευμα. Τραγουδήσαμε στο δωμάτιο καραόκε και παίξαμε τα παιχνίδια από κοινού. Κατόπιν προετοιμάσαμε τα τρόφιμα για τις σχάρες και τα καυτά δοχεία.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Χτίσιμο ομάδας το φθινόπωρο  2

 

Ολόκληρη η ημέρα τελείωσε με το γέλιό μας και τραγουδά. Ο καθένας που απολαμβάνουν η στιγμή ο ένας με τον άλλον. Το σημαντικότερο πράγμα που πήραμε από αυτήν την δραστηριότητα είναι ότι τα νέα συναισθήματα για workmates τους και χτισμένη αμοιβαία εμπιστοσύνη η μια με την άλλη.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας